Kom i gang

Slet eller slå cookies fra

Politik, der gælder for dig når du bruger dette websted eller vores andre produkter

Sidst gennemgået d. 20-03-2020

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, vil websitet måske ikke fungere optimalt.

Alle browsere tillader, at du sletter dine cookies samlet eller enkeltvis. Hvordan du gør det afhænger af, hvilken browser du anvender. Husk, at bruger du flere browsere eller enheder, skal du slette cookies i/på dem alle.

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering