Kom i gang

Når du benytter vores website

Politik, der gælder for dig når du bruger dette websted eller vores andre produkter

Sidst gennemgået d. 21-07-2021

Når du besøger vores website, indsamler vi information om din adfærd med formålet at opsamle statistik om brugen af websitet og med formålet at kunne lave målrettet markedsføring.

Der indsamles alene personoplysninger i form af IP-adresse og adfærd som f.eks klik på links til undersider mm. Der indsamles alene personoplysninger, som du som besøgende selv afgiver.

Hvem modtager personoplysningerne?

Vi videregiver indirekte og direkte personoplysninger til:

LinkedIn
Facebook
Google Adwords
Google Tag Manager
Google Analytics
Mailchimp
Netlify
ActiveCampaign
Tidio

Alle selskaber er beliggende i USA. Der er indgået databehandleraftaler med alle og det er verificeret, at alle er en del af EU's certificeringsaftale "Privacy Shield", som sikre at selskaber i USA behandler personoplysninger i henhold til gældende EU lovgivning.

Opbevaring af personoplysninger

Data indsamlet til statistik, opbevares i 26 måneder hos Google Analytics, hvorefter de automatisk slettes. Øvrige data der videregives til 3. part kontrolleres af disse, og derved har VR TRAINER ikke kontrol med hvornår disse data slettes.

Links til websites

Der linkes til andre websites eller samarbejdspartnere. Her kan VR TRAINER ikke holdes ansvarlige for indholdet på disse websites eller indsamling af personoplysninger herunder.