Staff

Sådan kommer du i gang

Vi hjælper dig i gang på 5 min.

Her finder du følgende udstyr:

1. Pak først kuffertten ud
  2. Log på din tablet med din brugerkonto
  3. Vælg nu det ønskede læringsforløb
  4. Vælg nu den ønskede procedure
  5. Tag dit VR-headset ud af kufferten
  6. Tænd for dit VR-headset
  7. OBS! Har dit VR-headset eller tablet ikke været forbundet til WiFi før skal du først følge håndtering af wifi
  8. Find en plads på guvlet med 3x3 m. fri plads
  9. Tag dit VR-headset på og følg opsætningen (Hvis controllerne ikke er tændt, tryk da på den nederste flade knap på begge controller)
  10. Når opsætningen er færdig bliver du sendt videre til lobbyen, som afventer at du vælger en ny procedure.
  11. Tag dit VR-headset af
  12. På din tablet trykker du nu på den røde play knap for at starte den valgte procedure. Se evt. punkt 4 for vejledning.
  13. Når proceduren er startet tager du dit VR-headset på og begynder din træning
  14. Tryk på Cast knappen på din tablet, hvis du ønsker at andre skal se med
  15. Når du er færdig skal du huske at slukke for dit VR-headset og tablet.

Før du kan gå i gang er det vigtig, at tjekke om alt er til stede i kufferten. Hvis der mangler noget er det vigtig du giver besked til din Manager.