Manager

Sådan opretter og ændre du en quiz

Test brugernes viden.

Når du skal oprette en quiz skal du først vælge sværhedsgrad. Dette giver mulighed for, at indikere for brugeren hvor svær quizzen er.

Manager - Quiz - VR TRAINER

Herefter skal du skrive titel og en beskrivelse. Det er vigtig du gør noget ud af beskrivelsen således, at brugeren ved hvad quizzen drejer sig om.

Manager - Quiz - VR TRAINER

Det næste du skal tage stilling til, er hvor mange spørgsmål brugeren skal besvare korrekt for at gennemføre quizzen.

Manager - Quiz - VR TRAINER

En quiz kan består af lige så mange spørgsmål som der er behov for. Hvert spørgsmål består af tre svarmuligheder, med ét korrekt svar.

Manager - Quiz - VR TRAINER

Note: Du kan ændre rækkefølge i listen af spørgsmål ved at trække i ét spørgsmål.

Manager - Quiz - VR TRAINER

Når alle spørgsmål og svar er oprettet skal du til sidst godkende quizzen. Du kan først tilføje en quiz til et læringsforløb når du har godkendt quizzen.

Manager - Quiz - VR TRAINER